De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Waarom kiezen voor een coniferen kwekerij?

Je kunt het beste kiezen voor een coniferen kwekerij als jij deze plant wilt gaan kopen. Natuurlijk zijn er ook andere plekken waar je ze kunt vinden, zoals een tuincentrum. Maar vaak is de kwaliteit daar minder hoog. Daarnaast liggen bij een echte coniferen kwekerij de prijzen vaak iets lager. Beide punten zijn voor jou natuurlijk gunstig! De vraag is dan alleen, waar vind je een dergelijke kweker? Aan te raden is het om naar coniferen-bestellen.nl te gaan, de webshop van kweker Top & Top. Als je hier koopt, weet je zeker dat je een goede keus maakt!

Voordelen coniferen kwekerij

De conifeer is een prachtige en sterke plant, die het eigenlijk in iedere tuin goed doet. Hij heeft niet veel nodig en dat maakt hem ook geschikt voor mensen die geen groene vingers hebben. Je kunt de conifeer bijvoorbeeld gebruiken om een haag mee aan te planten. Bij een coniferen kwekerij kun je sterke planten inkopen tegen een scherpe prijs. Dat is van belang, want je hebt natuurlijk meerdere exemplaren nodig om jouw heg vol te krijgen. Tegelijkertijd wil je er zeker van zijn dat er niet eentje tussenuit valt, want dan heb je een gat in je haag. Je wilt dus een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en dat kan als je rechtstreeks bij een coniferen kwekerij je inkopen doet. Hoe kan het nu dat de kwaliteit hier hoger is? Tuincentra krijgen hun planten immers ook via een kweker. Dat is inderdaad het geval, maar in tuincentra staan de planten vaak langere tijd te wachten tot ze verkocht worden. Bestel je bij een kweker, dan worden de planten pas uit de grond gehaald als jij een bestelling plaatst. Daarna poot jij ze al snel weer, dus staan ze maar korte tijd buiten de volle grond. Daardoor ligt de kwaliteit dus hoger als je bij een coniferen kwekerij koopt.

Lagere prijs

Tegelijkertijd is het zo dat je profiteert van een lagere prijs. Dat kan omdat de coniferen kwekerij nu rechtstreeks aan jou levert en er geen tuincentrum als tussenhandel tussen zit. Er is dus één schakel minder die aan de verkoop moet verdienen en dat merk je in de prijs! Daarnaast is het bij kweker Top & Top ook nog eens zo dat ze altijd voor je klaarstaan met advies over:

  • planten
  • bemesten 
  • snoeien

Door dit goede advies, is de kans groter dat jouw conifeer goed gaat groeien en dat je er dus meer plezier van hebt! Zo heeft het kopen bij deze coniferen kwekerij dus verschillende voordelen voor jou. Of je nu dus een haag aan wilt gaan planten of een solitaire conifeer wilt gaan poten, het is altijd aan te raden om naar deze kweker te gaan. Je hebt bij hen de keus uit verschillende soorten haagconiferen en ook solitaire exemplaren. Bovendien kun je ook uit verschillende maten kiezen. Daardoor hebben ze altijd aanbod dat aansluit bij de wensen die jij hebt! Wil jij een conifeer gaan kopen, of meerdere, dan is het daarom echt aan te raden om naar coniferen kwekerij Top & Top te gaan, via coniferen-bestellen.nl!