De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Warmtepompen

Warmtepompen zijn er in diverse modellen en afmetingen te koop. Zodra je naar de website van Warmtepompinfo.nl gaat, zie je al diverse modellen. In Nederland is het de bedoeling dat iedereen langzaam van het gas af gaat. Daarom zijn deze hybride pompen zeker een aanrader. ENGIE is het brein achter deze website. Zij zijn het grootste en innovatieve energie- en technologiebedrijven ter wereld. Zij hebben niet alleen in Nederland medewerkers, maar ook in meer dan 70 andere landen. Samen hebben zij meer dan 150.000 medewerkers werken.

Warmtepompen

Zijn alle warmtepompen geschikt voor jouw woning?

Ondanks het zo interessant klinkt om op deze manier jouw woning te verwarmen, is niet iedere woning hier geschikt voor. Via ENGIE is het mogelijk om een checklist in te vullen en op deze manier kom je erachter of ook jouw woning wel geschikt is. Omdat de aanschaf van zo een hybride pomp erg duur kan zijn, is het verstandig om eerst deze check te doen. Want in sommige gevallen is het beter om eerst de woning beter te isoleren dan een pomp te plaatsen. Het heeft namelijk weinig nut om jouw huis warm te stoken, terwijl deze warmte meteen naar buiten kan ontsnappen.

Wij zijn inmiddels wel overgestapt en hebben helemaal geen gas meer in onze woning. Wij zijn klaar voor de toekomst en zijn zeker benieuwd naar de eerste afrekening.