De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Woning kopen in Spanje

Wil jij graag een Woning kopen in Spanje? Neem dan een kijkje op Puurspanje voor de mooiste huizen. Verwen jezelf met heerlijke vakanties in je eigen nieuwe huis in Spanje dankzij Puurspanje.

Over Woning kopen in Spanje

Puurspanje is een familiebedrijf met al ruim 10 jaar ervaring. Je bent hier dus zeker in goede handen. Het is natuurlijk wel belangrijk om een goede makelaar in te huren voor de koop van een huis. Je moet rekening houden met verschillende factoren, dan is het handig wanneer iemand met ervaring en kennis over het aanbod aan huizen je ondersteund in het maken van de keuze. Puurspanje biedt een groot aanbod aan huizen verspreidt over heel Spanje. Ben je opzoek naar een huis aan zee? of toch eentje liever op een mooi heuvellandschap? Puurspanje heeft het allemaal en ze vinden binnen no-time jouw droomhuis.

Waar moet je op letten?

Er zijn een paar factoren waar je op moet letten wanneer je een huis koopt in Spanje. Natuurlijk regelt Puurspanje de meeste zaken maar toch is het voor jou handig om bepaalde dingen te weten. Je hebt bijvoorbeeld een fiscaal nummer nodig en er moet gecheckt worden of de eigenaar van het huis ook daadwerkelijk de wettelijke eigenaar is. Verder moet er een koopovereenkomst opgesteld worden die vervolgens nagecheckt moet worden. Vaak moet je ook een Spaanse bankrekening openen om de geldzaken te regelen. Je wordt natuurlijk overal bij ondersteund door Puurspanje.

Ook jij kan jouw droomhuis vinden dankzij Puurspanje. Zoek vandaag en zit binnen de kortste keren lekker in het zonnetje!