De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Wat kost plavuizen laten leggen?

plavuizem

Wat u moeten weten over plavuizen laten leggen

Heeft u het goede idee opgevat om in uw woning mooie oude antieke plavuizen te laten leggen? Wat een goed idee! Dan bent u vast ook dol op alles wat mooi oud of antiek is en waar u roemrijke historie in terugziet. Welke tegels legt u dan het liefst? Kiest u graag voor oude keramische hardgebakken mozaïektegels of voor cementen plavuizen? Hiermee kunt u in uw huis uw keuken, hal of badkamer een prachtige, rustieke uitstraling geven. Met antieke Franse, boeren plavuizen, geeft u uw huis een idyllisch en fraai historisch karakter. Houdt u dan wel in de gaten dat er ook nog kosten voor een tegelzetter bijkomen voor het laten leggen van plavuizen? We vertellen u er hieronder meer over.

Plavuizen laten leggen

Uw eigen huis is voor u natuurlijk een grote bron van inspiratie, waarin u graag investeert om er helemaal uw eigen idyllische stulpje van te maken. Dan besteedt u ook vast veel tijd aan het opknappen en verfraaien van uw woning en alles wat u daarbij tegenkomt? Als u dan toch aan de slag gaat hiermee, dan kunt u het beste starten met het opknappen van de vloer. Maar daarmee vertellen we u waarschijnlijk niets nieuws. Als u daar mooie oude plavuizen op wilt leggen, is dat zeer een hippe trendy keuze. Waar plavuizen recent nog volkomen uit de mode waren, zijn ze dat nu zeker niet meer. De huidige woontrends, waarbij robuust en industrieel de boventoon voeren, zorgen ervoor dat de plavuizen hun comeback hebben gemaakt. Veel mensen laten dus weer de ‘good old’ plavuizen leggen.

Kosten van plavuizen laten leggen

Maar wat kost plavuizen laten leggen dan eigenlijk? Als u plavuizen koopt, is dat natuurlijk niet inclusief de prijs van het laten leggen. We bekeken voor u wat plavuizen laten leggen door een tegelzetter op dit moment zo ongeveer kost. Wij zagen dat u plavuizen kunt laten leggen voor een bedrag tussen de 10 en 75 euro. Gemiddeld komt het neer op plusminus 32,50 euro per vierkante meter of per uur. Er kan nog wel een verschil in prijs optreden als u lastig te leggen plavuizen koopt, of kiest voor de wat makkelijker te leggen plavuizen. Informeer dus altijd even vooraf bij een tegelzetter wat hij of zij rekent voor het laten leggen van oude tegels en plavuizen. Meer informatieve blogs over tegels leest u hier.