De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Badkamermeubel met waskom laten plaatsen

Heb je een mooi badkamermeubel met waskom gekocht? Dan dient deze nog te worden gemonteerd. Je kunt dit zelf doen als je handig bent, of je kunt dit laten uitbesteden. Wanneer je het door een vakman laat uitvoeren ben je verzekerd van een goed en waterdicht resultaat waar je jarenlang veel plezier van kunt beleven. Ook weet je zeker dat het badkamermeubel met waskom op de juiste hoogte wordt gehangen en dat de kranen en het afvoer goed worden aangesloten. Het loont in sommige gevallen dus om iets meer geld neer te leggen om het badkamermeubel op professionele wijze te laten monteren. Dit voorkomt lekkage of beschadigingen aan de badkamermeubels op langere termijn. 

Badkamermeubel met waskom voor twee personen

Wanneer je op zoek gaat naar een badkamermeubel met waskom heb je de mogelijkheid tussen één waskom of twee naast elkaar. Ook de waskommen verschillen enorm in materiaal en vormgeving. Zo heb je ronde waskommen, ovale waskommen of vierkanten waskommen. De waskom zijn verwerkt zijn in het meubel of er juist bovenop staan. In veel gevallen kun je jouw ideale meubel zelf samenstellen door het materiaal voor het meubel te kiezen en het materiaal de kiezen voor de waskom. Tot slot kies je de kleur en de vormgeving van de kraan. Op die manier stel jij een prachtig badkamermeubel samen met één of twee wasbakken. Een badkamermeubel kan de badkamer helemaal afmaken en een luxe sfeer brengen. Door hem zelf samen te stellen zal de badkamermeubel volledig naar jouw smaak en wens zijn. 

Een badkamermeubel in diverse stijlen en materialen

Badkamers komen in veel verschillende stijlen en daar moeten de badkamermeubels ook weer goed bij passen. Een badkamermeubel met waskom kan dus een industriële stijl hebben of juist een klassieke stijl. Hierdoor kun je een mooi meubel uitzoeken die perfect aansluit bij jouw badkamer. Zo kies je voor een houten badkamermeubel of een zwarte. Vervolgens kun je hier natuurstenen waskommen bij kiezen of ga je juist voor aardewerk in diverse kleuren. Ook de kraan kan extra sfeer brengen aan de wastafel. Je kunt een kant en klare wastafel aanschaffen of je kunt hem helemaal zelf naar smaak samenstellen. Dit zal in de meeste gevallen wel iets duurder zijn. 

Een badkamermeubel die perfect aansluit bij jouw wensen

Ben je op zoek naar het perfecte badkamermeubel met waskom? Dan heb je bij Douchezaak ontzettend veel keuze. Aan de hand van jouw smaak en stijl kun je een badkamermeubel met waskom uitzoeken die hier goed bij past. Wil je veel opbergruimte in de wastafel? Dan kies je voor een groter meubel. Wil je lades in de wastafel of liever openslaande deurtjes? Wil je een stenen blad voor op de wastafel of kies je voor hout? Wat je wensen ook zijn; er is altijd wel een mooi badkamermeubel te vinden die hierbij past. Door verschillende showrooms langs te gaan kun je inspiratie opdoen. Ook kun je online veel voorbeelden van badkamermeubels vinden. Zo zie je direct wat je mooi vindt en wat totaal niet. Aan de hand hiervan kun je jouw nieuwe badkamermeubel aanschaffen.