De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Wat zijn de populairste vloeren?

Het uitzoeken van een nieuwe vloer is enorm moeilijk. Er zijn namelijk enorm veel verschillende soorten vloeren op de markt. Je wordt bijna doodgegooid met de verschillende vloeren en door ieder verkooppraatje kun je bijna geen normale beslissing meer maken. Wil je weten welke verschillende soorten vloeren er zijn? Lees dan snel verder!

Laminaat

Een van de meest populaire vloeren op dit moment is de laminaatvloer. Een laminaatvloer is een van de goedkoopste vloeren die er zijn. Dat is erg leuk voor je portemonnee. De prijs is vooral voordelig omdat je het laminaat van de laminaathal eenvoudig zelf kunt leggen. Hierdoor kun je veel geld besparen op arbeidsuren. Laminaat is een geperste plank. Dat betekent dat er meerdere lagen zijn die op elkaar zijn geperst. Zo is er een kunststof toplaag en onderlaag. Er tussenin zit een houten laag en een papieren laag. Deze papieren laag bepaald de look van het laminaat. 

Pvc

Een andere populaire voer is de pvc vloer. Een pvc vloer is een vloer dat volledig is gemaakt van pvc. De pvc vloer heeft enorm veel verschillende voordelen. Door deze voordelen is het niet zo gek dat deze vloer op dit moment het meeste wordt gekozen. De vloer is namelijk waterdicht, is eenvoudig schoon te maken en heeft geen onderhoud nodig. Een nadeel van een pvc vloer is de prijs. Een pvc vloer is namelijk een van de duurste vloeren die er zijn. Dat komt doordat je echt een pvc kenner nodig hebt om de vloer te kunnen leggen. Je hebt namelijk een geëgaliseerde ondergrond nodig voordat je de vloer erop kunt leggen. Dat allemaal bij elkaar maakt de vloer een dure vloer.