De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Water zonder kalk

OneFlow

Het is algemeen bekend dat kalk in water niet goed is voor bepaalde apparaten, tevens kan de kraan en de douche minder goed functioneren door de kalk. Door gebruik te maken van OneFlow zorg je ervoor dat er aan kalk preventie wordt gedaan, zonder gebruik te maken van chemicaliën en zout. Voordeel is tevens dat je geen elektriciteit nodig hebt, en het apparaat bijna geen onderhoud nodig heeft. Op eenvoudige wijze is het compacte systeem door iedereen te installeren, belangrijke kenmerken van water zoals magnesium en calcium blijven wel in het water behouden.

OneFlow

Water heeft dezelfde samenstelling

Vaak denken mensen dat een OneFlow een waterontharder is, de kalk in het water wordt op een innovatieve manier geneutraliseerd. Het patroon in het apparaat trekt namelijk calcium en magnesium mineralen aan en zetten deze om in microscopische kristallen, de kristallen breken af waardoor ze niet meer kunnen hechten aan leidingen en andere oppervlakken. Wat belangrijk is om te weten, het water verandert niet van samenstelling, chemicaliën en het gebruik van zout zijn uit den boze. In tegenstelling tot een waterontkalker, blijven alle elementen van origineel water behouden. Door de filter blijft het water vrij van andere smaken en geuren.

Duurzaam kalkaanslag verwijderen

Wanneer je een duurzaam alternatief zoekt om kalkaanslag te verwijderen, heeft de OneFlow een aantal milieuvriendelijke voordelen. Tijdens het proces worden geen zout en andere chemicaliën toegevoegd aan het water, tevens hoef je geen stopcontact in de buurt te hebben want er is geen elektriciteit nodig. Geen extra waterverbruik door het spoelen van water, je plaatst het apparaat eenvoudig hangend of staand. Heb je nog bestaande kalk in de leidingen dan wordt dit ook verwijderd, het enige wat je hoeft te doen is het patroon om de twee a drie jaar te vervangen. Ook andere apparaten gaan door schoner water beter functioneren.