De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Werova dakdoorvoeren zijn altijd waterdicht

Werova dakdoorvoeren

Eindelijk hebben wij via Werova dakdoorvoeren een nieuwe doorvoer besteld. Voordeel isWerova dakdoorvoeren dat deze niet meer lekt als het buiten een beetje aan het regenen is. Voor een tijd terug hebben wij een nieuwe badkamer gekregen en hebben hier meteen een ventilatie in laten bouwen. In de loop van de tijd hebben wij genoten van onze nieuwe badkamer. Eindelijk geen beslagen ramen meer als je een keer ging douchen. Door het ventilatie systeem hadden wij hier geen last meer van. Echter viel het mij wel steeds op dat er een plasje water op de vloer lag. Ik gaf de schuld aan mijn man. Maar nadat ik hem voor de zoveelste keer hiermee had beschuldigd, begon ik hieraan te twijfelen.

De Werova dakdoorvoeren hebben het probleem verholpen

Werova dakdoorvoerenOmdat mijn man ontkende dat hij niet steeds een plas in de douche achterliet, zijn wij op onderzoek uit gegaan. Al snel zagen wij een straaltje langs het ventilatierooster naar beneden lopen. Dit was de boosdoener en nu moesten wij dit probleem zien te verhelpen. Het probleem was dat diegenen die het rooster had geïnstalleerd, hier geen afdekplaatje overheen had gemaakt. Daarom begon deze te lekken zodra het een beetje aan het regenen was. Gelukkig dat mijn man zelf een beetje handig is en daarom heeft hij dit probleem verholpen. Via Werova dakdoorvoeren heeft hij het juiste plaatje gekocht. Eentje die op een plat dak het rooster goed kan afsluiten. Echter was even de vraag van welk materiaal wij deze zouden nemen. Want je hebt de keuze uit PVC, TPO, FPO, TPE en EPDM. 

Inmiddels hebben wij weer een waterdichte afvoer en kan geen enkel waterdruppeltje meer naar binnen komen. Voor elk dak of afvoer kan je hier wel een doorvoer vinden. Afhankelijk welk model jij nodig hebt. Op de website staan alle afbeeldingen die je hier kan kopen.