De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Wilt u ook een PU gietvloer in uw huis?

Wij wilden graag een pu gietvloer in onze nieuwe woning, ik had deze pu gietvloer bij een vriendin van me gezien en ik vond het gewoon heel erg mooi. Via de site gietvloer-wand.nl konden we de pu gietvloer laten plaatsen. Zij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vak, hebben een grote showroom waar de specialisten u gratis kleuradvies geven, ze werken met een vast team van gespecialiseerde mensen, en ze hebben al meer dan 5000 gietvloeren in Nederland gelegd. Alles over de pu gietvloer en wat ze allemaal doen kunt u op de site terugvinden; de kleuren, de prijzen, het proces, alles over microcement, wandafwerking, de afgewerkte projecten van het bedrijf kunt u bewonderen. U kunt naar de site toe voor inspiratie voor uw eigen woning wat ook heel leuk is. U kunt het bedrijf mailen en bellen voor meer vragen en informatie maar er staat al voldoende op de site.

Wilt u ook een pu gietvloer of een andere vloer?

Dan bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres, zij hebben de ervaring, het specialisme dus ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn en dat is in dit vak natuurlijk net zo belangrijk als in elk ander vak. U kunt via de site een offerte aanvragen en ze hebben ook nog eens een mooie showroom waar u kunt gaan kijken. Veel gestelde vragen kunt u ook op de site vinden. Wij zijn heel tevreden met de vloer, ziet er prachtig uit!

Interesse in de vloeren van dit bedrijf?

Neemt u dan een kijkje op de site, want:

  • Ze hebben meer dan 25 jaar ervaring
  • Ze hebben een grote showroom
  • U kunt hun projecten op de site bewonderen en zien wat ze kunnen doen

Gewoon een goed, bekwaam bedrijf met vak mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Wij zijn super tevreden klanten, zeker!

Lees meer…