De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

5 redenen om voor infrarood verwarming te kiezen

5 redenen om voor infrarood verwarming te kiezen
Infrarood verwarming is een vorm van elektrische verwarming, die in Rotterdam de afgelopen jaren flink aan populariteit heeft gewonnen. Infraroodverwarming verwarmt door het uitzenden van infraroodgolven die objecten in de kamer verwarmen, in plaats van de lucht te verwarmen zoals bij traditionele radiatoren. Kiezen voor Infrarood verwarming in Rotterdam heeft vele voordelen. Waaronder de volgende:
  1. Geen lelijke radiatoren of leidingen meer: Al sinds de uitvinding van de centrale verwarming vertrouwen we op radiatoren, kanalen en warme luchtroosters om onze huizen en kantoren te verwarmen. De opkomst van infraroodverwarming betekent dat die dagen eindelijk voorbij zijn. U kunt nu genieten van een comfortabele, gelijkmatig verwarmde ruimte zonder lelijke elementen.
  2. Volledig elektrisch betekent beter voor het milieu: Infraroodverwarming wordt volledig aangedreven door elektriciteit, wat betekent dat het veel beter is voor het milieu dan verwarmingssystemen op gas. Infraroodverwarming is zelfs zo efficiënt dat u geld kunt besparen op uw energierekening.
  3. Extra’s voordelig als u ook zonnepanelen heeft: Als u zonnepanelen op uw woning heeft geïnstalleerd, dan kunt u uw infrarood verwarming gratis van stroom voorzien, met behulp van de door de zon opgewekte elektriciteit. Dit maakt infraroodverwarming een uiterst betaalbare optie voor degenen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen en tegelijkertijd willen besparen.
  4. Beschikbaar als vloerverwarming en als wandpaneel: Infrarood verwarmingspanelen zijn verkrijgbaar in zowel een vloer- als wandversie. Vloerpanelen worden onzichtbaar onder de vloer weggewerkt, terwijl wandpanelen een vleugje stijl aan uw interieur toevoegen.
  5. Hoog rendement betekent lagere energierekeningen: Infrarood verwarming heeft een zeer hoog rendement, doordat bijna alle gebruikte elektriciteit wordt omgezet in warmte. Als gevolg hiervan kunt u een lagere energierekening verwachten wanneer u overstapt op infraroodverwarming.

Efficiënt en milieuvriendelijke manier van verwarmen

Als u op zoek bent naar een meer efficiënte en milieuvriendelijke manier om uw huis of kantoor in Rotterdam te verwarmen, dan is infrarood verwarming een geweldige optie om te overwegen. Het is overal toe te passen, zelfs in de badkamer! Met zijn vele voordelen verwachten wij dat Infrarood verwarming snel de voorkeur zal hebben van veel huiseigenaren en bedrijven.