De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Waarom Fakro dakraam laten plaatsen?

Waarom Fakro dakraam laten plaatsen?
Wilt u niet alleen meer licht, maar ook meer lucht in uw woning? Dan is een Fakro dakraam laten plaatsen de perfecte keuze. Fakro is een toonaangevend merk in dakraamproducten, met meer dan 30 jaar ervaring en expertise. Door het gebruik van innovatieve technologieën, worden de dakramen van Fakro steeds energiezuiniger en veiliger. Hieronder vindt u de 3 voornaamste voordelen van het laten plaatsen van een Fakro dakraam!

Voordeel 1: natuurlijke lichtinval

Eén van de voornaamste redenen waarom mensen een Fakro dakraam plaatsen is omdat ze veel natuurlijk licht binnen laten. Dit betekent dat u niet alleen geld bespaart door minder elektrische verlichting te gebruiken, maar ook dat het er binnen veel gezelliger en lichter uitziet dankzij echt daglicht. De meeste modellen hebben ook speciale beglazingssystemen die warmteverlies voorkomen en reflecterend glas om verspilling van energie te voorkomen.

Voordeel 2: energiezuinigheid

Fakro dakramen zijn ontworpen om energiegebruik te minimaliseren en tegelijkertijd eenvoudig in gebruik te zijn. Elk model beschikt over geavanceerde isolatie die warmteverlies helpt voorkomen. Een mooie besparing voor je energierekening en het milieu! Bovendien zorgt het ventilatierooster voor betere luchtcirculatie met een minimum aan warmteverlies. Hierdoor kunt u gewoon ventileren, terwijl u toch energie bespaart.

Voordeel 3: kindveiligheid

Fakro dakramen zijn uiteraard ook veilig. Zo beschikt elk model over een kindveilige kierstand. Dit systeem zorgt ervoor dat kinderen het raam niet verder open kan dan een kierstand. Zo kunt u probleemloos genieten van frisse luchttoevoer, terwijl uw kinderen optimaal beschermd blijven tijdens het spelen in huis!

Fakro dakraam, de nummer 1 van vele woningeigenaren

De dakraamproducten van Fakro worden gemaakt met behulp van hoogwaardige materialen en technologie en vinden hun weg naar miljoenen woningen wereldwijd. Door het plaatsen van een Fakro dakraam, bent u altijd verzekerd van maximale veiligheid, comfort en duurzaamheid. Misschien ook interessant: de keukentrends van 2023