De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Draadeinden bestellen

Draadeinden online bestellen
De juiste draadeinden vind je bij bevestigingsexpert.nl. Het grote aanbod maakt het mogelijk om te kiezen tussen verschillende draadeinden. De zoekfilters maken het zoeken eenvoudiger, zodat je sneller tot de juiste keuze komt. Je hoeft dus nooit onnodig lang te zoeken naar de juiste draadeinden. Hierdoor loop je minder vertraging op in je projecten en blijft het klussen leuk en interessant.

Wat is een draadeind?
Een draadeind, ook wel draadstang genoemd, is een massieve ronde staaf van metaal die over de hele lengte schroefdraad bevat. Met een draadeind kun je twee of meer voorwerpen aan elkaar verbinden of tegen elkaar klemmen. Draadeinden kom je voornamelijk tegen in de bouw. Daar worden ze gebruikt als bevestigingsmiddel. Met verbindingsmoeren en koppelmoeren kun je meerdere lengtes aan elkaar verbinden. Het is een makkelijke manier om meer lengte te creëeren, wanneer je dit zou willen. Wat ook een voordeel is aan draadeinden, is dat je de stangen ook eenvoudig kunt inkorten naar de lengte naar wens. Ook kunnen draadeinden worden gebruikt om houten platen met elkaar te verbinden.

Draadeinden van verschillend materiaal
Draaideinden zijn bij bevestigingsexpert te krijgen in verschillende materialen. De draaieinden worden geleverd in een lengte van 1 meter. De kleinste diameter is 16 mm en de grootste 16 mm. Voor moeren die passen bij de draadeinden kun je ook terecht bij bevestigingsexpert.nl. Middels de juiste zoekfilters kom je eenvoudig tot de materialen die jij nodig hebt. Het draaideinden bestellen van de materialen gaat gemakkelijk via de website. De levertijd is niet altijd hetzelfde. Dit hangt af van de voorraad van de materialen. Wanneer de materialen op voorraad zijn, worden de producten nog op dezelfde dag verzonden. Wanneer het materiaal niet voorradig is, is de levertijd wat langer. De bestelling is te volgen via de website waardoor je weet wanneer jij je materialen in huis hebt.