De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Echt mooie kunstplanten

kunstplanten van topkwaliteit

Bij veel kunstplanten zie je toch op een gegeven moment dat je te maken hebt met planten die niet echt zijn. Maxifleur heeft kunstplanten van topkwaliteit waarvan je jaren later nog denkt dat ze echt zijn. De bladeren en bloemen zijn zo levensecht vervaardigd dat je geen idee hebt dat je met een kunstplant of bloem hebt te maken. Het assortiment bestaat niet alleen uit planten en bloemen, ook de bomen van Maxifleur zijn levensecht te noemen. Geniet binnen en buiten van prachtig groen met schitterende kleurencombinaties.

Hoogwaardig materiaal

Ook bloemen in de webshop

Niet iedereen houd van groen maar vind het ook mooi om bloeiende planten in huis te hebben, de schitterende planten van Maxifleur blijven altijd mooi in bloei. Geen dode bloemen waar de bloemen vanaf vallen en je een kale plant overhoudt. Ook zijden bloemen en prachtige hangplanten kun je bewonderen in het assortiment. De kunstbloemen en kunstplanten van topkwaliteit passen in ieder interieur, ook bij een zeer modern interieur kun je er nog meer sfeer aangeven door de kamer op te fleuren met mooie planten en bloemen.

Weinig onderhoud

Grote showroom om alles te bekijken

We snappen dat je wel de ervaring wilt hebben en voelen welke planten je in huis of je bedrijf wilt halen. De kunstplanten van topkwaliteit zijn te bewonderen in de showroom van Maxifleur. Je kunt niet alleen alle planten en bloemen ervaren, maar ook het complete assortiment zien. Van hangplanten tot bomen, alles op het gebied van bloemen en planten is verkrijgbaar en te zien in de showroom.