De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Gereedschapswagen organiseren

Gereedschapsorganisatie kan zeer nuttig zijn voor elke soort faciliteit. Het lijkt misschien een gedoe, maar het zal ervoor zorgen dat werkplekken soepeler verlopen en uiteindelijk de winst beïnvloeden. Dit zijn slechts de vijf belangrijkste redenen om een ​​georganiseerde werkbank, gereedschapswagen of werkruimte te houden:

Verspilde tijd verminderen

Wanneer een Gereedschapswagen niet is georganiseerd, kunnen werknemers onbedoeld tijd verspillen aan het zoeken naar het gereedschap of zich afvragen waar het thuishoort wanneer het tijd is om het terug te brengen. Door de ruimte op te ruimen en een strategie voor gereedschapsorganisatie te implementeren, kunnen werknemers gemakkelijk gereedschappen vinden en terugplaatsen terwijl ze door het productieproces werken.

Bespaar geld

Gereedschap kan gemakkelijk kwijtraken of verloren gaan op een ongeorganiseerde werkplek, waardoor de manager onnodige duplicaten en vervangingen aanschaft. Met behulp van de tool-schuimorganisatiestrategie, vinylschaduwtape, kan het werknemers snel waarschuwen wanneer een hulpmiddel niet op zijn plaats is, zodat het onmiddellijk kan worden verholpen. Het aanschaffen van vervangende gereedschappen voor gereedschappen die eenvoudigweg niet te vinden zijn, kan een enorme kostenpost voor het bedrijf zijn, en de organisatie van gereedschappen is een snelle oplossing voor het probleem.

Houd werknemers efficiënt in beweging

Als gereedschap op moeilijk bereikbare plaatsen op een onlogische manier wordt geplaatst, kunnen werknemers zich niet efficiënt door de ruimte verplaatsen. Een aanzienlijke hoeveelheid tijd en energie kan worden bespaard wanneer gereedschappen en materialen in de gebruikte volgorde worden bewaard, of op plaatsen die een werknemer gemakkelijk kan bereiken.

Houd klanten tevreden

De verspilde tijd die nodig is om tools te vinden, of de tijd die wordt verspild als werknemers zich inefficiënt verplaatsen, heeft meer invloed op het productieproces dan u misschien denkt. Het duurt langer voordat producten worden vervaardigd en het duurt langer voordat artikelen bij klanten worden afgeleverd.

Inspireer werknemers

Als een werkplek er rommelig en ongeorganiseerd uitziet, is de kans kleiner dat werknemers de verantwoordelijkheid nemen voor het onderhoud van de ruimte. Als werknemers weten waar gereedschap zich bevindt en zien hoe efficiënt het proces kan zijn wanneer gereedschap is georganiseerd, is de kans groter dat ze de ruimte schoon en netjes houden.