De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Het belang van een plant op je kamer

Het belang van goede luchtzuivering kan in deze tijd niet sterk genoeg worden overdreven. Luchtzuivering kan bepalend zijn voor een overheid wanneer ze kijken of mensen weer speciale panden in mogen met zijn allen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sporthallen en collegezalen. Maar heb je ook wel eens gedacht aan je eigen kamers. Een slaapkamer plant kan ontzettend behulpzaam zijn in het zuiveren van jouw slaapkamer. Natuurlijk kan het niet corona uit de lucht halen, maar het verbeterd wel de luchtkwaliteit in je kamer. Een slaapkamer plant is daarom een ontzettend goede aanvulling van je inrichting. Hier ben ik laatst zelf ook achter gekomen. Alleen kan de juiste slaapkamer plant vinden nogal lastig zijn. Daarom ben ik online gaan zoeken naar de beste aanbieders. Zo ben ik uitgekomen bij Wout.com. Wout.com heeft mij goed kunnen adviseren over de juiste planten voor mijn kamers en omdat ik het een belangrijk onderwerp vind bespreek ik het vandaag hier op mijn blog.

 

Het kiezen van de juiste slaapkamer plant

Wout.com vertelde dat een slaapkamer plant enorm kan helpen tegen een muffe kamer. Een mooie slaapkamer plant maakt een kamer veel gezelliger en zuivert ook te lucht. Ze zuiveren de lucht door de slechte stoffen uit de lucht te halen en hier zuurstof voor terug te geven. Het enige wat jij moet doen is zorgen dat ze het overleven in jouw kamer. Niet elke plant houdt van de volle zon en veel warmte namelijk. Een slaapkamer kan soms wat donker zijn dan andere kamers. Daarom moet jouw slaapkamer plant ook houden van wat donkerdere plekken. Kies daarom van een plant die niet dag in dag uit in de zon hoeft te staan, maar ook een beetje schaduw ook prima vind. Denk hierbij aan de gatenplant of de Dracaena Hawaiian. De pannenkoeken plant is de laatste tijd ook erg populair.

 

Alleen nog water geven

Zelf heb ik geen groene vingers. Ik vind het daarom lastig om de juiste planten te kiezen en hier dan ook goed voor te zorgen. Omdat ik ook géén fan ben van cactus zorgde dit ervoor dat ik weinig plant had. Wout.com heeft dit wel voor mij veranderd. Doordat ik op Wout.com veel advies kon krijgen weet ik nu veel beter hoe ik ervoor moet zorgen. Wout.com heeft mij ook laten zien dat goed voor een plant zorgen niet moeilijk kan zijn en ontzettend veel voordelen voor een ruimte kan hebben. Door Wout.com heb ik nu een frisser huis en ook meteen een gezelliger huis.