De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

 Inbouwkast slaapkamer, must have voor iedere vrouw!

Inbouwkast slaapkamer, must have voor iedere vrouw!

Een inbouwkast in de slaapkamer is een must have voor elke vrouw die niet te veel vierkante meters op wil offeren aan het stallen van haar garderobe. Dit is dé manier om alles buiten het zicht te ordenen. In deze blogpost gaan we verder in op de voordelen van een inbouwkast in je slaapkamer.

Elke millimeter wordt benut

Eén van de grootste voordelen van een inbouwkast in je slaapkamer, is dat je optimaal gebruik maakt van de aanwezige ruimte. Met conventionele kledingkasten past het nu eenmaal altijd net niet en houd je ruimte over aan de zijkanten en bovenkant, die niet wordt benut. Dit betekent dat je extra kasten in je kamer moet zetten om toch alles kwijt te kunnen. Of alles in de kast moet proppen waardoor het overzicht verdwijnt en het een rommeltje wordt. Een inbouwkast is altijd precies op maat en heeft de kastindeling die jij wilt.

Rustige uitstraling

Een ander voordeel van een inbouwkast in je slaapkamer, is dat het veel rustiger oogt. Normale kasten passen nooit precies en zijn vaak een sta-in-de-weg. Met een inbouwkast daarentegen, is je kast netjes weggestopt binnen de muren. Dat geeft een veel rustiger effect in je slaapkamer, waardoor je makkelijker tot rust komt.

Dé oplossing bij schuine daken

Een groot voordeel dat veel mensen over het hoofd zien is hoe mooi en praktisch een inbouwkast schuine daken in slaapkamers kan verbergen. Of het nu komt door een zolderverbouwing of gewoon omdat het dak zo ontworpen is, een inbouwkast werkt het helemaal weg en maakt ondertussen optimaal gebruik van de ruimte eronder.

Ideaal efficiënt kleding op te bergen

Kortom, een inbouwkast in uw slaapkamer is voor veel vrouwen een ideale oplossing om hun garderobe kwijt te kunnen. Je maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, het ziet er veel rustiger uit dan traditionele kasten en kan eventuele schuine daken in de kamer gemakkelijk verbergen. Met al deze voordelen gecombineerd heb je een prachtige slaapkamer met veel opbergruimte voor je garderobe! Lees ook onze tips voor een betere nachtrust!