De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Keuken kast idee

leren lus

Een keuken is een belangrijke plek in je woning. Als je daarbij ook nog eens van koken houdt is het wel zo fijn dat je keuken van alle voormaken voorzien is. Dit kan je doen door de nieuwste producten te hebben of door een grote woonkeuken. Daar blijft het alleen niet bij. Je maakt namelijk ook gebruik van keukenkasten en laden. Die moeten genoeg ruimte creëren waar jij alles kan opslaan wat maar nodig is. Daarbij is het dan ook fijn dat je de kastjes en lades makkelijk open kan maken. Dit hoeft gelukkig niet meer op de ouderwetse manier met de simpele grijze kastgreep, je hebt in de tussentijd hier al veel meer  keuze in, zoals de leren lus

leren lus

Greeploos

Dit is al een tijdje in en veel mensen maken er gebruik van. De greeploze keukenkastjes. Het geeft een strakke uitstraling en is makkelijk te poetsen. OOk hierin heb je verschillende soorten. Zo kan het zijn dat je de kast kan openen door te drukken maar ze hebben ook kasten waarbij de greep er in is gemaakt aan de zijkant. Je ziet dit dus niet maar het werkt in principe hetzelfde als een kastgreep. 

Handgrepen

ALs je toch liever gebruik maakt van een greep, heb je er genoeg keuze in. Daarbij is het ook niet duur om dit eens in de zoveel tijd te veranderen. Zoals ik al in het begin had vermeld kan je voor een mooie leren lus gaan. Dit geeft een wat stoerder tintje aan je keuken. Als je het liever juist wat classy wil, kan je voor een rosé gouden knop gaan.