De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Muurstickers voor jong en oud vind je bij Muur & Stickers

Muurstickers, dat klinkt toch kinderachtig, dit is echter niet zo want de meeste stickers die je tegenwoordig in huishoudens of hotelkamers ziet zijn van die mooie teksten die op de muur geplakt zitten. Er zijn dan zeker ook nog genoeg muurstickers te koop voor kinderen, meer dan voor volwassenen zelfs, maar als je een muursticker wilt voor volwassenen dan kan dit makkelijk ook gedaan worden.

Diensten van Muur & Stickers

muurstickers

Muur & Stickers verleent verschillende diensten. zo kan je bijvoorbeeld gewoon normaal stickers kopen en ze zelf opplakken, maar je kan ook de mensen van Muur & Stickers de stickers op laten plakken. Je kan, als je zou willen, ook zelf een muursticker kunnen designen, daarvoor kun je contact opnemen met het bedrijf. Het bedrijf geeft gratis verzending wanneer een bestelling boven de 50 euro is, dit is altijd fijn natuurlijk.

Klantenreactie op Muur & Stickers

De klanten zijn over het algemeen vrij positief over Muur & Stickers, dit is te zien op de verschillende recensie pagina’s. Verder zijn er nooit problemen met het bedrijf zover je online kan vinden.

muurstickers

De website van Muur & Stickers

De website van Muur & Stickers is een unieke website, met een design dat je niet zo vaak ziet. De stickers zijn overal goed te vinden en het is keurig in categorieën ingedeeld. Het menu zit aan de linkerkant, wat even wennen is want dit ben je natuurlijk niet gewend van websites, maar het is een leuke toevoeging. Verder is het gewoon een mooie website wat zeker het kijken waard is.